Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

ECHIPA SUPERSPEED

COSTIN GIURGEA & CO.

SuperSpeed are viteză. Proiectul a pornit cu multă vreme în urmă, cumva evoluând firesc din multiple inițiative editoriale în print, online și TV care l-au avut pe Costin Giurgea pe post de cap al răutăților. Majoritatea celor care pun SuperSpeed în mișcare astăzi sunt implicați în proiect de mulți ani, sub diverse forme – unii ceva mai public, alții doar cu camere, taste, mousuri și indicații prețioase. Dacă n-ai altceva mai bun de făcut, poți vedea mai jos cam cu cine ai de-a face. 

Costin Giurgea

A scris despre mașini în FHM și Supercar, apoi a construit Top Gear – varianta mioritică – și i-a adus pe cei de la Top Gear UK să filmeze celebrul episod românesc. Tocit în rutinele presei, l-a bătut un pic gândul să divorțeze de mașini, dar a încurcat pedalele și în loc de frână a apăsat accelerația. Așa că a lansat și co-găzduit „Mașini cu Giurgea și Bratu” pe TVR, pentru ca apoi să facă SuperSpeed la Pro•TV – cel mai urmărit show TV din România. Iubește mașinile, motocicletele, gadgeturile, aventurile… pe asfalt și pe coclauri. Norocul nostru e că iubește și munca, pentru că altfel nu s-ar mai învârti roata pe aici 😉 Și cum ar fi Speed-ul fără Super, a?!

Andrei Crăciun

Crăciun lucrează cu mașini din 2000 și a pornit sau strunit destule proiecte „motorizate”. Supercar, Cox Tuning&Sound, WhatCar? România, LadyCars, Motociclismo sunt câteva dintre titluri, lângă altele dedicate fanilor și clienților unor mărci: Mercedes Magazine, Spirit Volkswagen, LIV Volvo, Hai – Skoda Magazin, Toyota, Audi, Mitsubishi și altele.
Cu Giurgea lucrează de prin 2004 în diverse formule. Cu SuperSpeed e din 2016, dar a apăsat accelerația mai tare din 2022… pentru că piticii lui obsedați de mașini, curse, călătorii, design și în general de chestii făcute cu pasiune și măiestrie erau fix ce ne trebuia pentru un SuperSpeed mai expansiv.

Cristian Scutariu

Dacă îl întrebăm pe el, Cristian spune că îi place să se plimbe cu motocicleta. Sună banal, nu? Dacă ne uităm la ”plimbările” lui, aflăm că îl putem băga ușor în categoria ”adventure riders” care știu doar când pleacă. A străbătut Siberia pe ”Drumul Oaselor”, a traversat Mongolia, a urcat munții în Georgia, a gustat din Belarus și Canada, și a explorat jungla Columbiei, printre altele. Toate pe două roți. Toate, singur. Ce ne place e că nu se oprește, iar poveștile din călătoriile lui curg în continuare. Încercăm să îl familiarizăm și cu ce presupune călătoritul cu mașina. Cine știe pe unde mai ajunge?!
 

Andi Popescu

Andi activează ca regizor, director de creație și VFX Supervisor în industria de advertising, cinema și televiziune de peste 25 ani. A participat activ în echipa de marketing care a construit imaginea brandului ProTV încă de la început, iar din 2018, pasiunea pentru tehnologie și cea pentru industria automobilistică l-au făcut să se alăture echipei SuperSpeed.
El ne ghidează și ne înscenează. Cum hobby-ul lui principal este off-road-ul și explorarea în natură, este și consilierul nostru principal pentru tehnică și aventuri în afara drumurilor asfaltate.

Andrei Știrbu

Prima dragoste a lui Știrbu a fost Dodge Viper, pe care l-a decupat de pe unde a putut și l-a lipit într-un dosar construit special pentru asta. 25 de ani mai târziu și sute de mașini conduse, Viper rămâne favorita lui, chiar dacă între timp a înțeles că are motor inutil de mare și este terifiant de capricioasă. 
După 13 ani de experiențe cu mașinile, timp în care a semnat condica pe la mai toate publicațiile importante din România, Știrbu are o singură certitudine: nu există mașina absolută, ci mașina care te face să te simți bine și care are sens pentru tine.
 

Dragoș Sabadac

Saba ne luminează și ne filmează, uneori cu patru camere, pentru că el are multe mâini. Vine cu un portbagaj de echipamente pentru că își propune mereu să ne facă să părem mai buni decât suntem.

 

Victor Moșteanu

Victor e înconjurat de butoane și monitoare. El ne editează, ne montează și ne dinamizează. Câteodată ne mai și filmează. Mai tot timpul ne amintește că sunt multe lucruri pe care noi nu trebuie să le uităm, ca să iasă o treabă pe care alții să o țină minte.

 

Cătălin Romeo

Romeo ne „tubează”, pe YouTube și pe alte canale socio-conectate, dar numai după ce ne montează (pentru că uneori suntem cam demontați). Deseori vine cu noi pe la teste, pentru că i-am dat și lui virusu’.

 

Laura Șandor

Ca să fim sinceri, fără Laura am fi tot timpul pe străzi aglomerate sau după blocuri gri. Ea însă ne propune mereu locații frumoase, ca să părem mai interesanți, și în general găsește soluții și lucruri de care avem nevoie în producție.

 

Alexandra Balaban

Alexandra ne trage la răspundere. Noi ei îi dăm socoteală. Pentru că fără calcule și strictețe, nu credem că ne-ar lua mult să intrăm boem cu SuperViteză în zidul falimentului.

Daniel Popescu

Daniel știe „Ce mașină?”. El analizează prețurile și dotările fiecărui model disponibil pe piața din România și este responsabil de informațiile din site-ul prin care echipa SuperSpeed îți recomandă cele mai interesante mașini pentru fiecare buget.
Activează în presă din 2006, iar în prezent scrie articole și face analize complexe despre industria auto pentru SuperSpeed și alte publicații.

Roger

Roger este cel mai voluntar dintre noi. Practic răspunde pozitiv oricărei solicitări și vrea la orice acțiune. Totuși nu suntem siguri cum arată și nici nu știm la ce se pricepe, așa că nu-i dăm nimic de făcut efectiv. Apare, dispare. Este, nu este. E util? Practic, nu. Dar ajută pe partea cu moralul și miștourile… in a mind-bending, space-warping, time-altering kind of way 😉 Roger this?!

Mulțumim tuturor celor care ne sunt și ne-au fost alături în acest proiect – partenerii, sponsorii, colaboratorii și membrii echipei – sunt destui cei care au pus umărul și sufletul de-a lungul timpului ❤️🤗