FACELIFT: Hyundai Tucson

2019-hyundai-tucson-europe-16

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la New York faceliftul SUV-ului compact, Tucson, ce va ajunge în showroomuri la vară.

Exteriorul nu a fost schimbat radical, dar se pot observa farurile noi cu LED, grila puțin redesenată, stopurile cu LED cu design nou, precum și barele față/spate retușate.

La interior au fost îmbunătățite materialele, două sisteme de infotainment noi și-au făcut apariția, unul cu ecran de 7”, altul de 8”, ambele compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, iar încărcarea wireless pentru smartphone este acum realitate. Mai mult, audiofilii vor fi încântați de sistemul audio premium Krell, iar copiii nu se vor mai certa pe porturile USB, deoarece Hyundai a mai montat încă unul.

Dacă tot am vorbit de copii, să vorbim și despre cum îi ții în siguranță. Există Hyundai Surround View Monitor ce include camere 360 grade, Autonomous Emergency Braking, Lane Keep Assist sau Driver Attention Warning.

Să vorbim acum despre motoare, puțin schimbate:

  • 1.6 GDI 132 CP (manuală cu șase trepte și tracțiune față)
  • 1.6 T-GDI 177 CP (automată cu dublu ambreiaj și tracțiune integrală opționale)
  • 1.6 CRDi 115 CP (manuală cu șase trepte și tracțiune față)
  • 1.6 CRDi 136 CP (automată cu dublu ambreiaj și tracțiune integrală opționale)
  • 2.0 CRDi 185 CP (automată clasică și tracțiune integrală standard)

 

Prețurile pentru România nu au fost anunțate încă, dar vă vom ține la curent pe măsură ce avem mai multe informații.

UPDATE: Motorizarea 2.0 CRDi va primi un sistem mild-hybrid de 48V bazat pe o baterie de 0.44 kWh ce se va încărca prin recuperarea energiei în timpul frânei de motor și a frânării propriu-zise.