KIA Niro facelift, debut european la Geneva

35e934e3-2019-kia-niro-plug-in-hybrid-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

KIA Niro, acest crossover compact hibrid, plug-in hibrid sau electric al coreenilor va primi un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de săptămâna viitoare.

Mașina a primit un kit aerodinamic inspirat e la e-Niro, faruri full LED (opționale), lumini de zi, stopuri și proiectoare de ceață tot cu LED, precum și modele de jante noi cu dimensiunile între 16 și 18″.

La interior s-a umblat la calitatea materialelor și la nuanțele lor, dar au fost schimbate și cele două sisteme de infotainment. Standard avem acum unul de 8″ cu încă un ecran de 4.2″ între ceasurile de bord, dar există posibilitatea optării pentru un infotainment de 10.25″ și a unui tablou de instrumente digital cu ecran de 7″. Cel avansat dispune și de UVO Connect, un sistem inteligent ce îți oferă informații cu privire la trafic, vreme, puncte de interes, parcare, stații de încărcare și multe altele.

Noi sunt și câteva sisteme de asistență ale șoferului, precum Smart Cruise Control cu Stop & Go și Lane Following Assist.

Nu există nicio schimbare cu privire la sistemele de propulsie, ambele modele hibride au același ansamblu 1.6 GDi + motor electric ce produce 141 CP și care este legat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șase trepte. Versiunea hibridă are un acumulator de 1.56 kWh, iar plug-in hibridul are o baterie de 8.9 kWh ce asigură o autonomie exclusiv electrică de până la 49 km. Pentru datele lui e-Niro, apăsați aici.

Noua KIA Niro facelift va fi oferită la vânzare începând cu al doilea trimestru al anului 2019.