Prețuri în România: Fiat Tipo

_AF28585

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Când am fost în Italia la Torino pentru a conduce noul Fiat Tipo, am fost foarte încântat. De mult nu am mai condus o mașină „Made in Italy” atât de bună în raport cu proiectul. Ce plătești, aia primești. Ei bine, Tipo este acum disponibil în România și partea cu „Ce plătești” este foarte importantă. Tocmai de aceea, am să fac în cele ce urmează o mică analiză a prețurilor sale. Momentan, Tipo este disponibil doar ca Sedan dar din toamnă sosesc aici și hatch-ul dar și break-ul.

Patru echipări sunt disponibile pe Tipo Sedan: Tipo, Pop, Easy, Lounge. La ele se adaugă o ediție specială de lansare: Openin Edition. Ca motoare, pe benzină aveți disponibil 1.4 95 CP iar la diesel 1.3 de 95 fie 1.6 de 120 CP. Toate prețurile sunt însă reduse, pentru fiecare echipare în parte. Astfel, cel mai ieftin model din ofertă – 1.4 95 costă 10.990 cu tot cu TVA față de 12.211 euro cu TVA. Dieselul cel mai accesibil costă cu reducere 13.451 iar cel mai accesibil 1.6 MultiJet costă de la 15.700 euro cu TVA.

Prețurile versiunilor Opening Edition sunt 12.500 pentru benzină, 14.950 pentru 1.3 diesel și 16.100 pentru motorul de 120 CP. Chiar și cele mai accesibile modele – cele în echiparea standard, sunt echipate cu dotări de bază suficiente deci da, se poate trăi și cu un model de 10.990 euro cu TVA pentru că el include în standard: aer condiționat, geamuri față electrice, intrare USB la radio MP3, servodirecție asistată electric, volan reglabil, imobilizator… Deja putem spune că de ediția specială de lansare este aproape luxoasă pentru că la nivel de echipare Pop include multe alte dotări care aproape fac mașina echipată complet-complet. De aceea, la 14.950 euro, dieselul de 1.3 litri are un cost de achiziție foarte bun pentru cât oferă mașina pe piața noastră: ca spațiu interior, consum, dotări. Pentru că sunt foarte multe, vedeți lista completă de dotări aici.

Lista de opționale nu este foarte lungă și aveți grijă: este mai accesibil să luați o echipare poziționată mai sus decât să tot puneți dotări pe o versiune de bază. La fel, vedeți că Tipo este o mașină corectă ce nu are nevoie de multe dotări pentru a fi făcută plăcută pentru utilizarea zilnică: nu aruncați banii aiurea pe opționale de care nu aveți nevoie.

Ca să spicuim totusi prin prețuri, vopseaua metalizată costă 504 euro, cel mai avansat sistem radio tot 504, senzorii de parcare 252 euro, pachet de airbaguri 336 euro, jante pe 17 756, scaune încălzite în față 185, volan și schimbător îmbrăcate în piele 101 euro, climatizare automată 437 euro.

Ce mai e de reținut:Tipo este oferit de importator cu: garanție cinci ani, întreținere gratuită cinci ani, Casco gratuit jumătate de an, combustibil cadou pentru… cinci mii kilometri.

Succes la configurat și dacă vă comandați una trimiteți-ne și nouă fotografii cu ea. Să ne bucurăm și noi cu voi.