ABT Sportsline Q8 este un TDI cu mai mult T

49ab3d7b-abt-audi-q8-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Tunerii sunt prezenți mereu la marile saloane suto, iar ABT nu face excepție, aducând la Geneva un Q8 cum numai ei știu să facă.

Nemții au adăugat diferite accesorii barei față, precum și o un eleron nou. Cine dorește, le poate comanda în negru glossy. Jantele sunt 10 x 22″ ABT Sport GR. Negre mat sau negre și lucioase, ABT Sportsline le face la comandă. Zvonurile spun că modelul expus la Geneva le are 23″.

Cabina este răsfățată cu fibră de carbon. De la schimbătorul de viteze, la ramele scaunelor, materialul exotic îți poate ridica nivelul interiorului. De ceva timp, tunerul oferă și un buton de start metalic cu sigla ABT sau lumini exterioare în uși ce proiectează același logo pe asfalt.

Pentru că singurul Q8 disponibil în Europa deocamdată este 3.0 TDI, acesta a primit ABT Engine Control ce îi crește puterea de la 286 CP la 330 CP și cuplul maxim de la 600 la 650 Nm.

Și pentru că puterea nu este nimic fără control (o reclamă veche poate atesta asta), ABT Level Control este sistemul ce îi permite suspensiei pneumatice să coboare și mai mult decât poate ea din fabrică pentru a oferi mai multă stabilitate pe viraje.