Aceștia sunt cei mai ieftini 1.000 cai putere

ea1f0550-2020-yenko-camaro-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

1.000 cai putere dintr-un V8 de muscle car modificat nu sunt o raritate, fix acest lucru a făcut Specialty Vehicle Engineering cu noul Yenko/SC Stage II Camaro.

S-a luat un Camaro 1SS/2SS cu pachetul 1LE, s-a mărit alezajul V8-ului LT1 de 6.2 litri până l-au făcut de 6.8 litri, s-a înlocuit arborele cotit cu unul din oțel forjat, pistoanele cu unele din aluminiu forjat, injectoare noi și-au făcut locul, la fel și un compresor mecanic, o resoftare și aia a fost. Rezultatul? 1.014 cai putere și 1.186 Nm. Pe o manuală cu șase trepte. Delicios.

Modificările nu s-au oprit aici, suspensia a fost recalibrată, a fost montat un cooler pentru uleiul de motor, două radiatoare montate lateral, un cooler pentru transmisie și unul pentru diferențial.

Capota a fost înlocuită cu una din fibră de carbon, etrierii cu unii de la Yenko și jantele au design retro și dimensiunea de 20″. Nu mai vorbim de faptul că sunt încălțate cu anvelope Michelin Pilot Sport 4S.

Fiecare mașină va primi o plăcuță numerotată, tetiere brodate, praguri interioare cu emblema Yenko/SC sau chei speciale. Doar 50 unități vor fi fabricate, fiecare la un preț de pornire de 69.000$. Pentru peste 1.000 cai putere este afacerea secolului.