Alfa Romeo Racing, ediții speciale Giulia și Stelvio Quadrifoglio

22000f73-alfa-romeo-giulia-stelvio-qv-racing-25

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Revenirea Alfa Romeo în Formula 1 este un eveniment demn de marcat, motiv pentru care am primit la Salonul Auto de la Geneva ediții speciale Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio Alfa Romeo Racing.

Acestea au fost construite cu ajutorul celor de la Sauber Engineering, compania care se ocupă de construcția monoposturilor Alfa Romeo.

Modelele dispun de un bodykit aerodinamic ce măresc forța de apăsare, îmbunătățind stabilitatea la viteze mari. Mai mult, există plafon din fibră de carbon, scaune Sparco din piele și Alcantara cu spate din fibră de carbon, frâne ceramice, evacuarea Akrapovic din titan și vopsea menită să semene cu modelele cu care Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi vor concura în sezonul 2019. Atât Stelvio QV Alfa Romeo Racing, cât și Giulia QV Alfa Romeo Racing cântăresc cu 28 kg mai puțin decât frații lor obișnuiți.

Cu toate că nu s-a umblat la unitatea Ferrari F154 V6 de sub capota celor două italience, aceasta produce acum 520 CP (510 la modelele de bază) datorită evacuării Akrapovic.

Doar 10 unități din fiecare vor fi fabricate, iar mașina nu este singurul lucru de care se vor bucura proprietarii, Alfa pregătind multe surprize.