Audi R8 Audi Sport: ediție limitată la 200 unități

Static photo, color: florett silver

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La două zile după ce v-am prezentat versiunea de competiții R8 LMS GT4, Audi a prezentat la Salonul Auto de la New York noul R8 Audi Sport Special Edition.

Lansat pentru a sărbători lansarea sub-brand-ului Audi Sport, supercarul va putea fi comandat începând cu luna mai a acestui an.

Noi vă recomandăm să vă grăbiți dacă vreți să prindeți un R8 Audi Sport, deoarece doar 200 vor ieși de pe poarta fabricii, fiecare într-o combinație de trei culori: argintiu, negru și roșu. Îndiferent de nuanțele alese, carcasele oglinzilor și elementele ce înconjoară gurile de aerisire laterale vor veni în roșu.

Mai mult, difuzorul față, grila și difuzorul spatele vin vopsite într-o culoare numită Titanium Black, iar jantele de 20” din aluminiu forjat încălțate cu anvelope 245/30 pe față și 305/30 pe spate completează lista de upgrade-uri exterioare.

Cum deschisi portierele supercarului, te înâmpină pragurile cu sigla Audi Sport iluminată, și o placă numerotată cu seria mașinii. Apoi te așezi pe pielea Nappa ce îmbracă atât scaunele sport, cât și fețele ușilor. Emblema R8 este atașată de spătarele scaunelor, un detaliu exclusiv pentru ediția Audi Sport, iar cusăturile contrastante și elementele din fibră de carbon duc interiorul la un cu totul alt nivel de sportivitate.

Prețurile nu au fost anunțate, dar este clar că R8 Audi Sport va costa mai mult ca varianta de bază, iar livrările vor începe din vară.