Bentley inaugurează noul său showroom la București

Showroom Bentley Bucuresti_8317

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Bentley Motors își sărbătorește cei 100 de ani de existență și dezvăluie noul său concept de showroom de lux în București, la cele mai înalte standarde internaționale ale brandului. Investiția în redecorarea completă a showroomului s-a ridicat la peste 400.000 de euro.

”Când dai definiția luxului automobilistic peste tot în lume, de 100 de ani încoace, trebuie să ții în permanență ștacheta sus, inclusiv în privința spațiului în care găzduiești aceste adevărate opere de artă”, spune Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România. ”Am căutat să aducem măiestria și atenția pentru detalii cu care sunt create automobilele Bentley și aici, în showroomul nostru din Porsche Pipera, fiind acum perfect aliniați la standardele internaționale pe care marca din Crewe le impune celor mai importante piețe de desfacere.”

De la spațiu de expunere, la birouri, la service-ul auto, toată suprafața de 650 mp a fost renovată.

”În toți acești ani, România s-a dovedit a fi o piață cu un ritm de dezvoltare alert pentru Bentley, până acum livrând către proprietari peste 100 unități. Unul dintre modelele cele mai apreciate ale mărcii este, desigur, Mulsanne Speed, pe care îl puteți admira pentru câteva zile în showroomul nostru”, adaugă Directorul General al PIA România.

Expus la fața locului se află un Mulsanne Speed, vârful de gamă Bentley, Acesta dispune de un V8 biturbo de 6.75 litri ce produce 537 CP și 1.100 Nm, suficienți pentru un sprint 0-100 km/h în doar 4.9 secunde și pentru o viteză maximă de 305 km/h, toate în confort deplin. Modelul este de culoare Black Velvet, având un interior bi-ton, în nuanțele Portland și Beluga, și fiind decorat cu un furnir Dark Stained Madrona, în note calde.

Pentru o perioadă limitată, showroomul Bentley București din Porsche Pipera va găzdui și un model vintage de excepție, prin bunăvoința Țiriac Collection: un exemplar Bentley Mark VI, din 1948, pe care l-a testat chiar Giurgea în emisiunea SuperSPEED la Pro TV.

Această mașină de colecție a fost comandată în 1947 de un industriaș elvețian din cantonul Zürich. Este unul dintre cele doar 35 de automobile Bentley cu o caroserie Drophead Coupe, asamblată de artizanii Graber.