BMW extinde automat garanția datorită pandemiei până pe 31 mai

P90336575_highRes_smart-video-communic

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

BMW Group România dezvoltă o serie de măsuri şi servicii pentru a susţine mobilitatea clienţilor. Un nou pas în acest sens este extinderea automată gratuită până la 31 mai a tuturor programelor de garanţie şi service (inclusiv Basic Service Inclusive, Service Inclusive sau Repair Inclusive) care ar fi trebuit să expire după 16 martie. Extinderea se va aplica doar perioadei de timp, limitările de kilometri rămân neschimbate în acest caz. Astfel, clienţii au posibilitatea să pregătească ieşirea din garanţie şi să facă noi programări în service pentru verificări ale automobilului sau remedierea unor eventuale probleme.
Programul de preluare şi predare a automobilelor de la/la client, fără contact, iniţiat săptămâna trecută, se bucură de un succes deosebit. Deja au fost oferite 59 de servicii de transport în primele cinci zile, cu o creştere importantă pe final de săptămână, pe măsură ce serviciul este tot mai cunoscut şi apreciat de clienţi. Dacă pentru luni şi marţi se înregistrau 5, respectiv 4 comenzi, numărul a crescut la 14, 20, respectiv 16 pentru zilele de miercuri-vineri.
Comunicarea digitală joacă un rol tot mai important în relaţia cu clienţii. Încă din februarie 2019 a fost lansat devizul de service digital însoţit de explicaţii video personalizate. Este un instrument prin care clientul poate primii explicaţii clare şipoate beneficia de o transparenţă mai mare. Alături de programul de preluare şi predare a automobilelor fără contact, clientul poate beneficia de servicii complete de service fără a mai fi nevoie să se deplaseze personal. Numărul de informaţii livrate prin platformă a crescut constant. În luna februarie a acestui an au fost transmise aproape 3000 de filme, un record pentru reţeaua BMW Group România.

În acelaşi timp, programarea în service a devenit mai simplă prin platforma online, de asemenea lansată anul trecut. Aceasta poate fi accesată din paginile web ale atelierelor de service sau din aplicaţia BMW ConnectedDrive, disponibilă atât pentru Apple, cât şi Android. Din această lună, ca funcţionalitate nouă integrată în aplicaţie, apelarea serviciului de asistenţă Mobile Care comunică automat poziţia maşinii, pentru a facilita interventia sau preluarea maşinii pe platformă, în caz de defecţiune sau accident. Asistenţa rutiera poate fi apelată acum în trei moduri: din meniul Connected Drive al automobilului, din aplicaţia BMW Connected sau prin apelare telefonică.

Clienţii au garantată asistenţă rutieră prin serviciul Mobile Care, valabilă pentru maşinile având maximum 10 ani vechime şi al caror schimb de ulei este efectuat în ateleierele BMW / MINI din Romania, conform indicaţiilor producatorului. Serviciul este valabil inclusiv pentru maşinile second hand importate, fiind activat odată cu efectuarea primului schimb de ulei într-un service BMW / MINI din Romania.

Asistenţa rutieră este gratuită în caz de defecţiune. Pentru automobilele achiziţionate noi din România, în cazul unui accident, Mobile Care asigură şi tractarea la dealerul preferat – serviciu valabil pe teritoriul României. Întreaga reţea de dealeri şi service este disponibilă pentru programări. În anumite locaţii din ţară este este posibil ca orele de program să fie reduse, dar toţi partenerii BMW şi MINI pot fi contactaţi telefonic sau on-line.