BMW Service filaret, gazda unui concert secret Urma

P90342993_highRes_bmw-workshop-filaret

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Secret gig. Nu prea auzi de așa ceva. Majoritatea artiștilor vor să fie văzuți și auziți de cât mai multe persoane. Ei bine, vinerea trecută, trupa Urma a marcat 16 ani de la înființare și ziua de naştere a lui Mani Gutău, liderul Urma şi un mare pasionat al mărcii BMW şi al proiectului BMW Art Cars în atelierul BMW Service Filaret.

Mani este protagonistul mai multor proiecte BMW. În 2009, el a fost primul care a organizat în România o expoziţie dedicată BMW Art Cars, prezentând chiar propria sa colecție de machete originale dedicate proiectului. În acelaşi timp, sub numele „Art in Motion”, Mani şi BMW au asigurat transportul pentru un număr mare de muzicieni de excepţie care au concertat în România: Natalie Cole, Bobby Mc Ferrin, Duke Ellington Orchestra, Narcotango, Al Jawala, Faithless, Pink Martini, Gary Moore, Andy Fletcher / Depeche Mode, James Walsh / Starsailor, Manu Chao, Shakira, Roxette, Suede, Sting, Scorpions, Alice Cooper, Skunk Anansie, Flogging Moly, Roger Sanchez, Mika, Asian Dub Foundation, Lamb, Napt, Pendulum, House of Pain, Hadouken, Deftones, The Manhattan Transfer, Jane Birkin, Brian Ferry, Lady Gaga, Tricky, Daniel Miller, Daddy G / Massive Attack şi Ara Malikian.

Proaspăt renovată, una din halele de mecanică şi electrică BMW Service Filaret a fost gazda concertului-surpriză Urma. O colecţie de modele BMW, printre care şi versiunile coupé/în două uşi ale BMW Seria 3 de la prima generaţie (BMW E21) până la ultima versiune BMW Seria 3 Coupé (E92) au fost aliniate într-o prezentare alături de noul BMW Seria 3.

BMW Z4 a fost alături de formaţia Urma şi acum zece ani. De această dată, sub forma unui Z4 M40i, BMW Z4 şi-a făcut debutul muzical. „Speed”, melodia care este deschisă pe albumul „Lost End Found” de sunete de motor, a fost prilejul pentru un recital live din partea celor şase cilindri ai noului BMW Z4.

„De mult cochetam cu ideea de a organiza un concert Urma într-un spaţiu BMW. Asta pentru că eu îi consider adevăraţi artişti pe cei care lucrează pentru marcă – designeri, ingineri, mecanici. Sunt foarte bucuros că o parte din cei care au participat la eveniment au putut să descopere marca BMW prin intermediul nostru, aşa cum o percepem noi. A fost un experiment curajos, o premieră, ne bucurăm că a fost atât de bine primită”, a declarat Mani.

„BMW foloseşte tehnologia pentru a crea emoţie, plăcerea de a conduce. Faptul că avem artişti care sunt inspiraţi de marcă şi fac proiecte în care BMW este prezent, este unul din cele mai frumoase complimente pe care le putem primi. Ne bucurăm că putem să fim parte şi să sprijinim astfel de iniţiative. Acestea vorbesc cel mai bine despre pasiunea care stă în spatele mărcii. Am construit şi în România o tradiţie unică a asocierilor între artă şi marcă şi sper să invităm publicul la cât mai multe astfel de proiecte şi în viitor”, a explicat Alexandru Şeremet, Manager Corporate Communication BMW Group România.