Carbon forjat, noua semnătură Mansory

mansory_cyrus_db11_01

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ne și întrebam ce mai face tunerul Mansory, cel mai extravagant dintre câți există, iar răspunsul a venit la Salonul Auto de la Geneva cu kituri care mai de care mai exagerate, toate din fibră de carbon forjată, ultima fiță în industrie.

Ferrari 812 Superfast aka Mansory Stallone

Dacă nu spuneam că Stallone este un 812 Superfast deghizat, nici că vă dădeați seama. Puterea V12-ului aspirat de 6.5 litri a crescut de la 800 la 830 căluți, iar cuplul este acum de 740 Nm.

McLaren 720S

Una dintre cele mai cuminți creații Mansory de la Geneva a fost acest 720S. Pe lângă kit-ul aerodinamic din carbon forjat, mașina a mai primit încă 35 cai putere, devenind un 755S. 0-100 în 2.8 secunde și 345 km/h viteză maximă.

Aston Martin DB11 V12 aka Mansory Cyrus

Dacă ar fi să aleg un singur Mansory cu care să plec acasă, ar fi Cyrus, acest DB11 V12 verde cu grilă cât tunelul din Monte Carlo.

Puterea a crescut de la 608 la 700 CP, suta o vezi în 3.6 secunde, iar glonțul verde poate duce chiar și 330 km/h pe Autobahn, bineînțeles. Pentru un plus de stabilitate, garda la sol a fost coborâtă cu 35 mm, iar jantele montate au dimensiunea de 22”.

Bugatti Veyron Supersport aka Mansory Vivere Diamond Edition

Cu toate că Mansory nu a pus mâna încă pe un Chiron, acest Veyron Supersport a primit o caroserie 100% din carbon forjat, jante din aliaj ușor forjat, LED-uri de zi și un interior alb cu finisaje din carbon forjat. Având în vedere că mașina e deja vândută, proprietarul abia așteaptă să îi dea….forjă.

Porsche Panamera Sport Turismo Turbo

Breakul din Stuttgart nu putea lipsi din oferta Mansory, având și el un bodykit aerodinamic din fibră de carbon cu câteva elemente din carbon forjat, jante de aliaj de 22” și suspensie coborâtă.  Puterea a fost crescută și ea de la 550 la 585 CP.

Bentley Bentayga W12 Bleurion Edition

Bodykit din fibră de carbon forjată cu accente albastre? Check. Vopsea țipătoare? Check. Jante de 24”? Check. 750 CP și 1.080 Nm ? Check. 311 km/h viteză maximă? Check. SUV-ul momentului este pregătit de drum.

Roll-Royce Phantom Bushukan Edition

Noua vopsea în două nuanțe face limuzina britanică să semene puțin cu taxiurile germane, dar kit-ul aerodinamic și jantele de 24” o fac puțin prea agresivă pentru gusturile noastre. V12-le biturbo de 6.75 litri produce acum 610 cai putere în loc de 571, iar interiorul a fost complet retapițat.

Mercedes-AMG S63 Signature Edition

Și limuzina germană a primit un kit foarte agresiv de la Mansory, iar V8-ul biturbo de 4 litri nu putea rămâne nemodificat, producând acum 710 CP.

Garia golf cart

La asta nu ne așteptam, dar Garia este un produs Mercedes-Benz Style și distribuit de Mansory. Are chiar și o tabletă în bord.