Cel mai rapid RS6, noul Nogaro Edition

Audi-RS6-Avant-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La final de carieră, Audi lansează o ediție specială RS6 Avant Performance numită Nogaro Edition.

Exteriorul se diferențiază de cel obișnuit prin vopseaua albastră inspirată de culoarea lui Audi RS2 din 1994, prin finisajele gloss black, evacuarea din titan și jantele de 21” finisate într-o nuanță de negru polișat.

Interiorul a fost și el personalizat cu tapițerie Alcantara albastră pe scaune și fețele de uși, iar plafonul a fost îmbrăcat în Alcantara neagră. Contrastul este realizat de cusăturile albastre și de preșurile cu accente albastre. Nu trebuie uitate nici finisajele din fibră de carbon cu embleme Nogaro Edition.

Pentru cei care consideră că albastrul de la interior este prea mult pentru ei, Audi va oferi și Nogaro Edition Black, ce înlocuiește albastrul cu negru.

Sub capotă se va regăsi același V8 biturbo de 4 litri ce produce 605 cai putere și 750 Nm ce permite break-ului german să accelereze până la 100 km/h în doar 3.7 secunde și să atingă o viteză maximă limitată electronic la 305 km/h.

Dacă vreți ceva mai mult, Audi s-a aliat cu ABT Sportsline pentru a oferi o variantă și mai puternică, de 705 cai putere și 880 Nm ce aduce și o viteză maximă de 320 km/h, toate fără să afecteze garanția.

Prețul lui Audi RS6 Avant Performance Nogaro Edition pornește de la 124.200 euro cu TVA în Germania și dacă doriți unul eu zic să vă grăbiți, deoarece nemții nu vor construi decât 150 unități.