Cele mai bune fotografii cu BMW te așteaptă la Galateca

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Am fost la expoziția #BMWPhotoCamp de la Galateca pentru a te invita și pe tine să o faci.

Limbajul de design BMW și-a schimbat direcția suficiente ori de-a lungul timpului încât să-l poți considera deja un organism viu, nu doar un aspect care trebuie bifat pentru ca mașina să arate… bine. 

Sigur, asta înseamnă că unele modele îți vor plăcea mai mult decât altele, iar alte modele nu-ți vor plăcea deloc, dar liniile de design BMW chiar se străduiesc să spună o poveste, pe care de cele mai multe ori le găsești în comunicatele de presă ale fiecărui model, care se încadrează în lungime și explicații între formularele Termeni și Condiții și romanele lui Tolkien. 

Și cum o poză face măcar cât o mie de cuvinte, uite o alternativă mult mai comodă de a face cunoștință cu câteva dintre modelele BMW actuale: să mergi la expoziția #BMWPhotoCamp de la galeriile Galateca. 

Aici vei găsi câteva lucrări ale una dintre cei mai buni fotografi din lumea automotive. Staruri sunt i7, X3, Seria 4 Coupe, M3 Touring și Seria 2 Gran Coupe, iar decorul este Portugalia, atât ziua cât și noaptea, atât în oraș cât și în afara lui. 

Mi-a fost imposibil să aleg un favorit dintre Adrian Cobzașu, Andrei Toboșaru, Bogdan Paraschiv, Ciprian Mihai, Dragoș Savu și Ramona Copil, pe de o parte pentru că fiecare dintre ei are un stil caracteristic pe care și l-a exprimat în lucrările expuse și pe de altă parte pentru că mi-e teamă că o să citească asta și o să trebuiască să explic ce am înțeles eu din lucrările lor. 

Așa că te rog să mergi (și) tu la Galateca și să-mi zici care a fost lucrarea ta preferată.

Expoziția e deschisă publicului până pe 30 Septembrie. Intrarea e gratuită. 

Imagini: BMW Romania
Linkuri: https://www.bmw.ro/ro/index.html
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici