Chevrolet Colorado ajunge în Australia

HSV-Colorado-SportsCat-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ce este?

După ce General Motors a anunțat că va vinde pick-up-urile Colorado și Silverado în Australia începând cu 2018, a venit vremea ca Holden Special Vehicles (HSV) să prezinte noul Colorado SporsCat. În esență, Holden Colorado SporstCat by HSV este un Chevrolet Colorado CrewCab Z71.

Ce are sub capotă?

Surprinzător pentru un producător american, SportsCat folosește un Duramax Turbo Diesel de 2.8 litri ce dezvoltă 200 cai putere și 500 Nm.

Alte detalii?

Poate mașina merita mai multă putere, dar asta este doar datorită exteriorului agresiv și atractiv. Noul pick-up poate fi comandat în două versiuni, SportsCat și SportsCat+ și beneficiază de o grilă frontală neagră, proiectoare de ceață cu LED, aripi evazate, două cârlige de remorcare, jante de 18” vopsite în culoarea negru mată și capotă umflată.

Interiorul a primit scaune SV din piele Jasmine, embleme HSV și accente roșii, dar ce se află sub caroserie merită lăudat. Avem suspensie ranforsată, arcuri noi, amortizoare opționale HSV SupaShock, gardă la sol mărită cu 45 spre deosebire de un Colorado obișnuit, ecartament lățit cu 30 mm, anvelope Cooper Zeon LTZ Pro Sports All-Terrain 285/60/18 și sistem de frânare AP Racing.

Ne place?

Google: bilete Australia