Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition: model aniversar cu multe surprize

2018-Chevrolet-Corvette-Carbon65-Edition-003

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pentru a celebra 65 ani de când a apărut legenda Chevrolet Corvette, americanii vor introduce pachetul Carbon 65 Edition pe modelele 2018 Grand Sport 3LT și 2018 ZO6 3LZ.

După cum îi spune numele, acest pachet aduce multe elemente exterioare din fibră de carbon, inclusiv un eleron. Vopseaua specială se numește Ceramic Matrix Gray, iar interiorul a primit și el un volan din fibră de carbon.

Modelele Corvette 2018 mai primesc HD radio, Performance Data Recorder opțional, o cameră de marșarier cu o rezoluție mai mare și un plafon textil roșu opțional pentru modelele decapotabile.
Modelul de bază Stingray vine acum cu jante de 19” pe față și 20” pe spate, în timp ce în trecut erau cu o dimensiune mai mici, iar suspensia Magnetic Ride Control este oferit ca opțiune fără a mai face parte dintr-un pachet.

Pentru Grand Sport se pot opta frânele ceramice fără a mai face parte din pachetul Z07, iar pentru clienții de ZO6 se oferă două noi modele de jante și o dungă de culoare galbenă, opțional.
În ceea ce privește pachetul Carbon 65 Edition, acesta va putea fi comandat doar pe 650 mașini și va mai include, printre altele, modele grafice pe caroserie, etrieri de frână albaștri, interior jet-black ca la iphone 7 și scaune Competition Sport.

Chevrolet spune că noul pachet va costa 15.000 $ și va fi disponibil din vară, atunci când toată gama Corvette 2018 va fi disponibilă.