Copzilla atacă infractorii din New York!

2017-nissan-gt-r-police-pursuit-23-copzilla-3

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pe lângă versiunea specială de 370Z, Nissan aduce la Salonul Auto de la New York, în orașul care „nu doarme niciodată” cea mai tare și spectaculoasă mașină de poliție pe care o vom vedea anul acesta. Probabil.

Numele acestei creații spectaculaose care ar arăta excelent pe străzile exotice ale New York-ului este unul pe măsură: Copzilla. De la Godzilla – porecla primită de Nissan GT-R de-a lungul timpului, mașina care stă la baza celei mai spectaculoase mașini pe care ar putea să o conducă poliția, indiferent unde se află în lume.

Acum, fiți atenți: mașina a primit de la Nissan numărul 23 pentru că: doi se spune „Ni” în japoneză iar trei este „San”. Absolut genial. Pe lângă acest mic artificiu demn să te facă să vorbești despre acest GT-R zile întregi la discuții cu prietenii, vopseaua specială neagră, mată plus inserțiile de auriu stau excelent pe mașină. Ea a mai primit un eleron uriaș menit să-ți amintească de faptul că nu prea ai cu ce să fugi de Poliția echipată cu așa ceva, niște jante speciale cu diametrul de 22 de inch și lumini de poliție care ar bga sperieții în oricine odată pornite de pe caroseria spectaculoasă a GT-R-ului.

Cum prinzi infractorii cu Copzilla? Simplu: are 565 CP, 633 Nm și trei moduri de condus printre care unul R-Mode pentru care e nevoie de lecții la Academia Titi Aur. Ce să zic. Poate donează una și la Poliția Rutieră de la noi să ne bucurăm și noi ochii.m