Curieri din toată lumea, aceasta este noua voastră mașină

bc02c807-ms-rt-ford-transit-connect-14

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Există pe lumea asta un tuner galez care a făcut așa ceva dintr-un Ford Transit Connect. Se numește MS-RT și s-a inspirat din modelele de raliu ale Ovalului Albastru.

Partea frontală pare luată de la Focus RS, există chiar și un splitter, iar spatele se mândrește cu un difuzor mai mult sau mai puțin funcțional. Eleronul nu a putut fi montat altundeva decât pe plafon, iar pragurile au fost și ele lățite. Totul culminează cu jantele O.Z. Racing cu diametrul de 18″ și evacuarea sportivă din oțel inoxidabil.

Tunerul nu s-a jucat și a tapițat interiorul cu piele Nappa, iar unele finisaje sunt din fibră de carbon. Celebrul material se află chiar și pe volan.

Pentru clienții și mai pretențioși, MS-RT va oferi jante vopsite în culoarea bronzului, o evacuare Maxhaust cu flapsuri controlate printr-o aplicație de smartphone, colantare în stilul mașinilor de raliu, terminații negre pentru evacuare și un volan din fibră de carbon.

Clienții vor primi și produse de întreținere a mașinii pentru cei £23.995 pe care îi vod da pe acest Transit Connect accesorizat. Transmisia automată mai costă încă £1.000, iar versiunea cu ampatament lung va fi introdusă la sfâșritul anului.

La motor nu s-a umblat, atât motorizarea 1.0 EcoBoost, cât și 1.5 EcoBlue rămânând stock. Toate exemplarele vor dispune de o garanție de trei ani sau 100.000 mile, iar primele exemplare vor ajunge la clienți în luna septembrie.