Disponibil în România: Puma: diesel sau automat sau Vignale

FORD_2020_Puma_ST-Line Vignale_002-LOW

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Ford a anunțat că a extins gama modelului Puma, oferind opțiuni suplimentare de echipare și de motorizare. De acum există disponibil un Puma cu motor diesel EcoBlue de 1,5 litri și 120 CP, un Puma echipat cu transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și o nouă variantă de echipare vârf-de-gamă: Puma ST-Line Vignale.

Ford Puma cu motorizare diesel EcoBlue de 1,5 litri, 120 CP și transmisie manuală cu șase trepte are anunțat un consum începând de la 3,8 l / 100 km în regim NEDC sau 4,5 l / 100 km în regim WLTP.

O nouă opțiune, transmisia automată cu șapte trepte de viteză, este disponibilă pentru motorul pe benzină 1.0 litri EcoBoost de 125 CP, și are anunțat un consum mediu de combustibil ce pornește de la 4,9 l / 100 km NEDC și 6,0 l / 100 km WLTP.

 

Având la bază varianta sportivă Puma ST-Line, Puma ST-Line Vignale oferă o stilizare specială și dotări premium. Detaliile unice includ grila superioară din aluminiu satinat, grila inferioară de culoare neagră, bara de protecție inferioară în culoarea caroseriei și un spoiler spate de dimensiuni mari. Echiparea standard include faruri LED, scaune cu tapițerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O și sistemul Ford KeyFree.

Gama extinsă Ford Puma este disponibilă pentru comenzi la dealerii autorizați Ford din România dar pe site-ul mărcii, cel puțin momentan nu apar în configurator noile opțiuni de motorizare, cutie și echiparea Vignale.