Duster Black Collector, ediție specială pentru clienții francezi

5f59a887-2020-dacia-duster-black-collector-limited-edition-13

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacia a lansat o ediție specială a lui Duster pentru piața franceză. Aceasta poartă numele de Black Collector și va fi construită în doar 500 exemplare.

Clienții vor putea comanda mașina exclusiv online. Pentru început, aceștia vor face o rezervare, iar apoi vor merge la dealer pentru a-și configura noul SUV românesc. Prețul pornește de la 19.490 € cu TVA.

Duster Black Collector este bazat pe echiparea superioară Prestige și va veni cu o vopsea neagră perlată și finisaje exterioare argintii sau negre, în funcție de preferințele clienților. Câteva abțibilduri galbene completează pachetul estetic exterior.

La interior observăm o placă numerotată, preșuri cu inscripția Duster și un sistem audio Focal. Mașina mai vine și cu un sistem de camere 360 °, un sistem de infotainment Media Nav Evo compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, dar și cu climatizare automată.

Singura motorizare disponibilă este 1.3 TCe ce pune la bătaie 130 CP și 240 Nm. Tracțiunea integrală nu va fi oferită și nici cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj.