Ford folosește piesele mașinilor pentru a produce echipament medical

Ford-CONVID-19-Efforts-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Din ce în ce mai mulți producători auto se aliază luptei împotriva pandemiei. Ford s-a aliat cu 3M și GE Healthcare și va produce diverse tipuri de măști de protecție.

Alături de 3M, Ford a început producția de PAPR – powered air-purifying respirator. Se lucrează deja la un model nou care va folosi componente de la ambele companii. De exemplu, Ford va folosi micile ventilatoare din ventilația scaunelor de la F-150 iar producția va fi asigurată la fabrica din Michigan de către angajați UAW. Asta doarece 3M nu are capacitatea de a produce la o scară atât de mare precum poate să asigure producția Ford.

În urma parteneriatului cu GE Healthcare se va produce o versiune simplificată a unui ventilator atât la GE cât și într-una din uzinele Ford.

Pe lângă aceste două piese ceva mai complicate, Ford a început producția măștilor de protecție completă pentru față destinate medicilor din spitale și celor din sistemul de urgență; primele 1000 de unități produse de către Ford sunt testate chiar acum la două spitale din Michigan și doar săptămâna aceasta se vor produce 75.000 unități; de săptămâna viitoare vor fi produse 100.000 de unități la o subsidiară Ford din Plymouth – Troy Design and Manufacturing. Mai mult, Ford asistă achiziția măștilor chirurgicale și N95 care sunt problematice de găsit acum. 40.000 de unități va localiza și achiziționa Ford.