GM și Chevrolet ne arată că pot face mașini atractive, dar nu vor să le vândă în Europa

275ae21e-2021-chevrolet-trailblazer-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Am mai spus-o și o să o mai spun, GM și Chevrolet au ieșit de pe piața europeană în cel mai prost moment posibil, fix acela în care începuseră să construiască modele frumoase.

După Blazer și Camaro, acum americanii au prezentat noul Trailblazer, un SUV mic după americani, mediu după noi. Ziceți voi că mașina nu arată bine, mai ales în partea din față unde împrumută trăsături de la Camaro și cu plafonul contrastant.

Interiorul negru cu accente roșii este frumușel, ergonomic, european, ai putea chiar spune că aparține unui Opel. Sistemul de infotainment este rudă cu IntelliLink-ul, iar volanul are și el influențe Opelești.

Chevrolet a pregătit mașina cu diverse sisteme de asistență ale șoferului, precum frânarea de urgență, Lane Assist cu Lane Departure Warning, tempomat adaptiv, Rear Park Assist sau recunoașterea pietonilor și cicliștilor.

Motorizarea de bază va fi un patru cilindri în linie turbo de doi litri, iar prețul de bază pe piața americană va fi undeva pe la 22-23.000 $. GM, mare greșeală ai făcut că ai plecat din Europa.