Honda a luat-o razna la CES

Honda-CES-10

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacă este un producător auto ce nu putea lipsi de la Consumer Electronics Show (CES) 2018, acesta este Honda, care a scos de la naftalină tot ce a dezvoltat pa parcursul ultimului an și le-a prezentat la Las Vegas.

  • Pentru început, avem un ATV electric și autonom cu tracțiune integrală și anvelope ce nu necesită umflate. 3E-D18 este bazat pe șasiul deja existent de ATV al japonezilor și este descris ca fiind un cal de povară pentru teren accidentat. A, și anvelopele cică sunt indestructibile. Pe acesta se pot monta diferite utilaje din diferite domenii, de la construcții la echipamente pentru pompieri și salvamontiști, iar tehnologia autonomă este foarte utilă în situații periculoase, gen incendiu.
  • 3E-B18 nu poate fi descris decât ca un scaun cu rotile futurist. Honda spune că acesta dispune de un scaun ajustabil pe înălțime și că poate fi folosit de oricine în orice scop.
  • 3E-C18 este un cooler robotic cu tehnologie autonomă ce învață comportamentul uman și poate căra obiecte mici în interiorul său. Un fel de sclav adorabil.
  • Probabil cel mai ciudat concept este 3E-A18, un roboțel de companiei ce poate înțelege și răspunde emoțiilor umane prin expresii faciale. Japonezii susțin că acesta ar putea fi un ghid în aeroport sau mall și că dispune de un înveliș moale pentru a putea fi îmbrățișat.
  • Ultimele două concepte sunt PCX Electric și 4W-Vehicle ce vin cu baterii portabile și interschimbabile cu o capacitate de cel puțin 1kWh. Fiecare vehicul dispune de mai multe astfel de baterii ce pot fi schimbate cu unele noi atunci când se descarcă.