GHICESTI de la ce Mercedes este acest interior?!

Mercedes-Sprinter-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mercedes-Benz va lansa noul Sprinter în luna februarie 2018, dar nemții nu s-au putut abține și au lansat primele imagini cu interiorul van-ului.

Primul detaliu care îți sare în ochi este bordul redesenat cu un sistem de infotainment modern înconjurat de plastic piano black și două guri de aerisire circulare.

Apoi, putem observa cel mai nou model de volan pe care îl vom vedea și pe anumite versiuni CLS, Clasa C facelift și noua Clasă A, printre altele. Ceasurile de bord par preluate de la versiunile de bază ale Clasei C, dar ecranul computerului de bord este mare și clar.

Mercedes-Benz a confirmat că noul model va avea porturi USB și Wifi, dar și noua aplicație Mercedes PRO prin care îți poți supraveghea flota și nevoile de întreținere ale acesteia.

Viitorul Mercedes-Benz Sprinter va fi disponibil în diferite variante de caroserie, ampatament sau capacitate de încărcare. Mai mult, vor fi oferite și numeroase categorii de compartimente de stocare. Pentru clienții cu dare de mână, vor fi disponibile și versiuni bine echipate cu materiale de calitate superioară.

Probabil ce mai interesantă veste este cea a introducerii unei versiuni electrice numită eSprinter începând cu anul 2019.