Jeep cu motor de Hellcat și resoftare germană: B&B Trackhawk

edbecc1a-jeep-grand-cherokee-trackhawk-bb-tuning-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

La ora actuală nu există SUV cu motor termic mai puternic decât Jeep Grand Cherokee SRT Trackhawk.

Modelul american cu motor de Hellcat a ajuns și în Europa, iar tunerul B&B Automobiletechnik s-a gândit că cei 717 cai putere și 875 Nm merită să facă pui. Așa că pentru suma destul de decentă de 3.950 Euro în Germania, poți avea un SUV cu motor supraalimentat cu compresor mecani ce poate să producă 800 cai putere și 985 Nm.

Dacă ești curajos, poți atinge 100 km/h în 3.4 secunde și să depășești 300 km/h pe Autobahn, dar nu găsesc motiv pentru care ai face așa ceva.

Acesta este kitul de putere Stage 2, dar dacă te mulțumești cu Stage 1, te costă doar 1.498 Euro și primești 740 CP și 900 Nm. Este și ciudat să vorbim despre asemenea cifre astronomice. Un BMW M2 CS Racing, model de curse, are de două ori mai puțină putere.

B&B Automobiletechnik îți mai oferă o evacuare de înaltă performanță din oțel inoxidabil cu flapsuri controlate electronic (5.950 Euro) sau arcuri sport ce coboară mașina cu 5 cm (798 Euro). Două modele diferite de jante se găsesc și ele pe lista de accesorii, cu dimensiunile de 11 x 22″.

Dacă ai un Jeep Grand Cherokee, dar nu este versiunea Trackhawk, același tuner îți poate resofta și alte motorizări, precum cea diesel de trei litri ce ajunge la 350 CP și 680 Nm.