Kia extinde perioada de garanție a mașinilor (și) din România

2019-Kia-ProCeed-GT-V2-1080

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Programul ‘Kia Promise’ extinde perioada de garanție a automobilelor Kia pe plan mondial.

Kia Motors Corporation, prin distribuitorul oficial Kia Romauto, extinde perioada de acoperire a garanției automobilelor Kia din România ale căror garanții expiră între 1 februarie și 30 aprilie 2020. Astfel se extinde perioada de garanție a automobilelor Kia eligibile din România până în iunie 2020; scopul este de a ajuta clienții care sunt în imposibilitatea de a ajunge într-un service pe perioada pandemiei.

Programul acoperă peste 500.000 de automobile Kia la nivel mondial mai precis 142 țări la nivel mondial și toate automobilele ale căror garanție originală Kia expiră între 1 februarie și 30 aprilie. Programul extinde garanția tuturor automobilelor eligibile până la 30 iunie 2020. Acesta include toate țările din Europa,  țările EFTA (European Free Trade Area) unde Kia oferă garanția sa unică de 7 ani, 150.000 kilometri.

Kia Motors consideră că la nivel global, peste 500.000 de clienți ar putea beneficia de extinderea garanției prin programul ‘Kia Promise’.

Cu tot mai multe țări și companii care își iau măsuri de precauție pentru a contracara pandemia COVID-19, programul ‘Kia Promise’ are scopul de a ajuta clienții care pot fi în imposibilitatea de a se deplasa într-un service Kia în această perioadă pentru reparații acoperite de garanție. De asemenea, programul vine în sprijinul clienților care nu-și pot aduce automobilul în service pentru efectuarea reviziilor conform planului de mentenanta în timpul stării de urgență la nivel național.