Lamborghini Urus, de la 206.000 euro cu TVA în România

493268

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Lamborghini Urus este al doilea SUV din istoria companiei din Sant’Agata Bolognese, iar acum acesta poate fi comandat în România începând de la 206.019 euro cu TVA. Primele exemplare vor ajunge la clineți în a doua jumătate a acestui an.

Iată tot ce trebuie să știți despre succesorul lui LM002, pe scurt:

  • Platforma: MLB Evo stă la baza noului Lambo, aceeși arhitectură ce se află în ADN-ul noului VW Touareg, Porsche Cayenne, Panamera, Bentley Bentayga, Audi Q7, A8, A7, A6 sau A4.
  • Motorul: Deși Audi are propiul V8 TFSI de 4 litri, taurul italian a hotărât să monteze inima V8 biturbo de patru litri de pe Porsche Panamera/Cayenne Turbo în versiune de 650 cai putere și 850 Nm.
  • Interiorul: Influențele Audi sunt mai mult decât vizibile la bordul mastodontului latin, de la volan, la ecrane, la butoane, dar asta nu este un lucru rău, nemții din Ingolstadt sunt recunoscuți pentru interioarele lor de cea mai înaltă calitate.
  • Performanțele: Vrei SUV mai rapid ca Urus? Nu vei găsi decât la tuneri, deoarece acest Lambo atinge 100 km/h în 3.6 secunde, 200 km/h în 12.8 secunde (cu 0.2 secunde mai rapid ca un Gallardo) și se plafonează abia la 305 km/h.

20 clienți români au comandat deja noul Lamborghini Urus, dar listele de comenzi abia s-au deschis. Se vor umple străzile de ele.