LEGO trezește copilul din fiecare cu noul Harley-Davidson Fat Boy

aca49f81-harley-davidson-lego-5

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

În redacția SuperSPEED nu lipsesc modelele LEGO, în special Mustangul pe care l-ați văzut în emisiunea difuzată de 1 iunie. Acum avem ochii ațintiți către altă machetă, noul Harley-Davidson Fat Boy din seria Lego Creator Expert.

Motocicleta emblematică este construită din 1.023 piese individuale și măsoară 33 cm lungime, 18 cm lățime și 20 cm înălține.

LEGO laudă detaliile lui Fat Boy, precum anvelopele groase din cauciuc, rezervorul în formă de lacrimă, vitezometrul, evacuarea dublă, ghidon funcțional, pedală de ambreiaj, manete de frână, cric, precum și motorul Milwaukee-Eight cu piese mobile. Bratu deja așteaptă Crăciunul.

Mi-l imaginez deja învârtind roata spate și făcând motorul să „funcționeze”. Până și culoarea modelului este aceeași cu cea a motocicletei de stradă.

LEGO va pune în vânzare noul Harley-Davidson Fat Boy în data de 1 august la un preț recomandat de 100 $. Pentru a celebra lansarea, un grup de oameni antrenați în asamblare de LEGO numiți LEGO Master Builders au construit un Fat Boy la scară reală din 69.569 piese individuale. Toată munca a durat 865 ore, iar produsul final poate fi admirat în diverse magazine LEGO și la evenimente Harley-Davidson.