Mai multă siguranță pentru Mazda CX-5 2019

CX-5_2019_exterior

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mazda updatează modelul CX-5 pentru anul 2019.

Siguranța a fost pe primul plan la acest model, iar pachetul de sisteme de asistență și siguranță activă a fost îmbunătățit în standard și include sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor, asistentul de frânare inteligent cu senzor de obstacole pentru oraș, sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri și de asistență la pornirea din rampă, G-Vectoring Control Plus și sistemul i-Stop (start-stop).

Încă de la versiunea Challenge, CX-5 va primi un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Versiunile superioare vor avea scaune frontale ventilate și ceasuri de bord digitale.

Apropo de versiunile superioare, există acum o nouă echipare de top, numită Takumi Plus, ce aduce trapă, tapițerie montanți și plafon de culoare neagră, ornamente de lemn, tapițerie din piele Nappa maro, kit de lumini LED la interior, cusături și ornamente speciale pentru volan, comenzi cromate pentru scaunele electrice, oglindă interioară fără ramă și jante de aliaj de 19” cu design specific.