Mansory aproape că a făcut o mașină frumoasă

96d836b8-ferrari-812-superfast-tuning-mansory-stallone-1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cineva s-a uitat prea mult la Rocky sau Rambo în tinerețe, altfel nu îmi explic de ce ultimul model al celor de la Mansory poartă numele de Stallone.

Mașina este un Ferrai 812 Superfast ce a primit un body-kit complet din fibră de carbon ce se potrivește mânșusă pe caroseria supercarului italian. Jantele propuse de tuner au dimensiunile de 9.5 x 21″ (265/30) și de 12 x 22″ (335/25) pe spate. Interesant este că au mai avut loc după ce Mansory a luat mașina și i-a montat arcuri mai scurte.

Aș vrea să spun că interiorul este urât, dar mie îmi place. Pielea roșie sau neagră nu dă rău, dar cusăturile contrastante nu trebuiau niciodată să fie galbene. Un pic de Alcantara pe aici, puțină fibră de carbon pe acolo, embleme cusute, praguri iluminate, pedalier din aluminiu și ai un interior custom pentru al tău Ferrari.

Superfast are sub capota sa un V12 aspirat de 6.5 litri, motor ce produce în mod normal 800 cai putere și astfel este greu să mai scoți ceva din el. Mansory a reușit pentru Stallone să mai stoarcă încă 30 cai putere și 22 Nm, ajungând la un total de 830 CP și 740 Nm.