Marc Marquez, 10 pole-uri și 10 victorii consecutive pe Sachsenring

D-4prsnX4AAyeIm

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

10. Numărați până la 10. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Atâtea pole-uri consecutive are Marc Marquez în Marele Premiu al Germaniei. Și atâtea victorii consecutive.

Nu există circuit mai bine făcut pe stilul de pilotaj și pe motocicleta spaniolului decât Sachsenring. Pilotul HRC și-a mărit avansul în clasamentul general Moto GP după ce Alex Rins a avut parte de a doua căzătură consecutivă, Andrea Doviziozo a terminat abia pe locul al cincilea, iar Danilo Petrucci doar pe patru.

Mavertick Vinales înregistrează o revenire de formă nesperată, cu al său loc doi după victoria de la Assen, Valentino Rossi nu poate spune același lucru, iar Fabio Quartararo, debutantul pe o Yamaha de client, a suferit o accidentare la umăr, apoi o căzătură în primul tur al cursei.

Surpriza Marelui Premiu al Germaniei a reprezentat-o Cal Crutchlow, ce a reușit un podium pe a sa Honda privată. Stefan Bradl, înlocuitorul lui Lorenzo în această etapă, a reușit un respectabil loc 10 în cursa sa de casă. Lupta pentru titlu a devenit mai mult o croazieră relaxantă pentru Marc Marquez, cel care se îndreaptă spre al șaselea titlu la clasa mare, al optulea din carieră și care mai are doar cinci victorii până egalează recordul de victorii (50) cu Honda al lui Mick Doohan.

Să vină Brno!