Monte Carlo, versiunea de top a Skodei Kamiq dezvăluită la Frankfurt

0e4d787c-2020-skoda-kamiq-monte-carlo-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Skoda și-a făcut un obicei de a lansa versiuni Monte Carlo ale mașinilor sale, iar la Salonul Auto de la Frankfurt, Kamiq nu a scăpat de acest tratament.

Disponibil la finalul anului pe toate motorizările micuțului SUV, Monte Carlo poate fi recunoscut după accentele negre de pe grilă, bara față, oglinzile laterale, praguri, barele de pe acoperiș sau difuzor. Chiar și cuvântul S K O D A de pe plafon este negru. Jantele standard sunt unele de 17″, dar mai bine arată cele de 18″, chit că sunt mai inconfortabile, iar geamurile din spate și luneta au tentă închisă.

Pasagerii locurilor din față vor primi scaune sport cu accente roșii, pragurile interioare au primit inscripția Kamiq, iar luminile ambientale au o nuanță roșiatică. Volanul, selectorul transmisiei și frâna de mână au fost îmbrăcate în piele perforată pentru un plus de sportivitate, iar pedalele sunt acum din aluminiu. Tot din plastic, dar cu un aspect metalic sunt gurile de ventilație. Pachetul interior este completat de plafonul negru și de preșurile specifice pentru această versiune.