Nissan 370Z Heritage Edition vine la New York

2018 Nissan 370Z Heritage Edition photo 7

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Pentru a comemora 50 ani de când a apărut Datsun 240Z, Nissan a prezentat modelul 370Z Heritage Edition. Cunoscătorii vor spune că 240Z a apărut în 1969 și ar avea dreptate, dar cine suntem noi să îi judecăm pe japonezi. Cred că au făcut mașina aceasta acum pentru că în 2019 s-ar putea să nu mai existe un Z-car.

Pachetul Heritage Edition poate fi montat doar pe coupe și vine cu faruri și stopuri noi, o grilă redesenată, alte mânere de uși și un ambreiaj de înaltă performanță de la EXEDY în cazul alegerii cutiei manuale cu șase rapoarte. Vopseaua poate fi Chicane Yellow cu grafică neagră sau Magnetic Black cu grafică argintie, iar interiorul vine cu o temă galben-neagră.

Fie că alegi cutia manuală cu șase trepte sau cea automată cu șapte rapoarte, Heritage Edition vine cu același V6 atmosferic de 3.7 litri și 332 cai putere.

Nissan 370Z Herritage Edition își va face apariția odată cu faceliftul pentru 2018 la Salonul Auto de la New York de săptămâna viitoare și va putea fi cumpărat la sfârșitul primăverii.