SENZATIONAL: cum a ajuns sa arate legendarul NISSAN PATROL, VEZI FOTO!

171a704d-2020-nissan-patrol-unveiled-1 copy

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mulți dintre voi ați și uitat că mai există Nissan patrol. Cu toate că mașina se vinde atât în Orientul Mijlociu, cât și în Statele Unite ale Americii, europenii și-au pierdut apetitul pentru astfel de offroad-ere.

E bine, pentru 2020, producătorul japonez a pregătit o nouă generație. Aceasta va fi vândută sub numele de Patrol în Orient și de Armada în Occident.

SUV-ul de mari dimensiuni va avea o personalitate estetică puternică dată de grila V-Motion de mari dimensiuni, dar și de farurile full LED în formă de bumerang. Stopurile au și ele aceeași formă și sunt conectate printr-o bandă cromată ce trece deasupra numărului de înmatriculare .

Inginerii au răsfățat noul Patrol cu tot ce au crezut ei că merită un astfel de SUV. Avem piele roșie cusută în model de diamant, finisaje din lemn, un sistem de Infotainment compatibil cu Apple car play și Android auto dar și un volan cusut manual. Interesant este și noul compresor al sistemului de climatizare dar și unSistem nou de distribuție al aerului în condiții de climă extremă.

Sistemele de asistență ale șoferului nu au întârziat să apară, iar Patrol 2020 va dispune de Intelligent Emergency Braking cu detectarea pietonilor, Intelligent Forward Collision Warning sau Nissan Intelligent Mobility.

În ceea ce privește motorizările, acestea vor fi aspirate și de lungă durată, zicem noi:

  • 4.0 V6 275 CP, 395 Nm
  • 5.6 V8 400 CP, 560 Nm

Toate modelele vor avea opțiunea tracțiunii integrale All-Mode 4×4, dar numai V8-ul va dispune de sistemul Hydraulic Body Motion Control ce menține ruliul sub control, cât o putea.