Noua Clasă X de la Mercedes-Benz poate fi comandată în România

Mercedes-Benz X-Klasse Chile 2017

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Oare este corect să spunem despre Mercedes-Benz Clasa X că este primul pick-up al mărcii având în vedere că G 63 6×6 a fost vândut tot cu aceeași variantă de caroserie?

Putem spune, așadar, că noua Clasă X (despre care v-am vorbit aici) este primul pick-up cu patru roți al producătorului din Stuttgart, iar acum poate fi comandat în România.

Noul pick-up german este disponibil în România în trei variante de design și echipare (Pure, Progressive și Power), cu tracțiune pe spate sau integrală (4MATIC), motorizări turbodiesel cu patru cilindri de origine Nissan, respectiv transmisie manuală, în șase trepte, sau automată, în șapte trepte. În plus, există șase versiuni diferite de tapițerii pentru scaune, două tipuri diferite de piele pentru interior și o gamă variată de accesorii și decorațiuni Mercedes-Benz. Astfel, Clasa X poate fi personalizat pentru toate gusturile, atât vizual, cât și la nivel de funcționalitate.

  • Clasa X PURE este varianta ideală pentru medii de lucru dure, cu cerințe complexe.
  • Clasa X PROGRESSIVE este dedicată persoanelor aflate în căutarea unui pickup robust, cu un plus de stil și cu mai multe funcții de confort.
  • Clasa X POWER este modelul de vârf ca design și echipare.

Prețurile modelului încep de la 35.528 euro cu TVA pentru X 220 d cu tracțiune spate și transmisie manuală cu șase rapoarte.