Noul Chevrolet Captiva este un model chinez cu siglă americană

e7e0557c-2019-chevrolet-captiva-for-thailand-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Dacă prima generație Chevrolet Captiva nu a fost altceva decât un Daewoo Windstorm cu altă siglă, a doua generație, prezentată la Salonul Auto de la Bangkok, este tot un model cu altă siglă, doar că de data aceasta vorbim de Baojun 530, un model chinez.

Având o lungime de 4,655mm, o lățime de 1,835mm și o înălțime de 1,760mm, noul Captiva va fi oferit în două versiuni, una de cinci locuri, iar alta de șapte. Chiar și așa, Chevrolet promite spațiu interior bogat.

Noul Chevrolet Captiva va ajunge pe piața asiatică începând cu a doua jumătate a acestui an, având un preț de pornie de sub echivalentul a 30.000 euro.

Singura motorizare disponibilă va fi una supraalimentată cu patru cilindri de 1.5 litri ce dezvoltă 150 cai putere și 230 Nm. Transmisia manuală cu șase trepte va fi oferită standard, dar una CVT se va regăsi pe lista de opționale.

Printre dotările noului Captiva se vor regăsi plafonul panoramic, sistemul de infotainment cu ecran tactil de 8″, Bluetooth, USB, sistem audio cu șase trepte, asistență la plecarea din rampă, senzori de parcare și multe altele.