Oficial: Audi Q4 Sportback e-tron Concept

A203529_medium

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Iată un nou concept Audi ce prefigurează o nouă mașină electrică electrică Audi, un nou SUV electric. Se va numi Q4 Sportback și va fi oferit alături de Q4 e-tron, modelul de clasă medie electric al nemților.

Q4 Sportback este lung de 4.6 metri, lat de 1.9 metri, înalt de 1.6 mtri și are un ampatament de 2.77 metri. Fratele e-tron Q4 este mai scurt cu un centimetru și mai înalt cu un centimetru.

Are două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte deci 4×4 și putere totală de 306 CP, urmând ca versiunea cea mai accesibilă să aibă doar un motor spate și propulsie. Bateria are 82 kWh, autonomie anunțată la 450 km, modelul mai accesibil cu doar un motor va trece de 500 km conform WLTP. Bateria se va putea încărca la maxim 125 kW putere.

0-100 în 6.3 secunde, viteză maximă 180 km/h.

Deși mai este puțin până să vedem modelul de serie, final, acesta va fi foarte apropiat de concept și clienții vor avea posibilitatea de a seta semnătura luminoasă a luminilor de rulare pe timp de zi… adică îți creezi propriul șablon pentru luminile de zi; în spate va fi spectacol cu stopurile OLED.

Audi promise că în doar câțiva ani va avea la vânzare nu mai puțin de 20 de modele electrice inclusiv un model „extrem de eficient din punct de vedere autonomie” – acesta sosește pe piață în 2024, va fi altul decât e-tron GT și zvonurile anunță autonomie de 1.000 km pentru acesta… să vedem. SĂ. VEDEM.