Oficial: Ford Ranger Thunder

2021-Ford-Ranger-Thunder-6

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Disponibil în doar 4.500 de unități în toată Europa, Ranger Thunder vine stilizat special și cu mai multe echipamente pentru interior/ dotări. Din cele 4.500 de unități, 1.400 se duc în UK iar restul vin în Europa, inclusiv în România unde mașina va fi disponibilă de la finele verii.

Propulsat de motorul diesel Ford EcoBlue de 2,0 litri Bi-Turbo, care oferă  213 CP și 500 Nm, Ranger Thunder este echipat cu o cutie de viteze automată standard, cu 10 rapoarte. Ranger Thunder este derivat tehnic din Ranger Wildtrak. El este oferit într-o singură versiune de echipare, în nuanța Sea Grey și este echipat cu jante din aliaj de 18 inch negre și prezintă inserții Ebony Black pe grila frontală, bara de protecție spate, scutul motorul, ramele proiectoarelor de ceață, barele de fixare a încărcăturii din benă și mânerele ușilor. Avem și accente roșii pe grilă și pe barele de fixare a încărcăturii din benă; inscripția Thunder este prezentă în mai multe locuri pe caroserie.

Farurile și luminile de ceață LED cu contur negru sunt și ele oferite în echiparea standard. În plus, Ranger Thunder include o protecție pentru benă și un rulou de acoperire a benei negru. La interior avem scaune cu tapițerie din piele Ebony, cu broderie roșie „Thunder” și cusături distinctive pe volan, pe scaune, pe planșa de bord și în punctele cheie din habitaclu. Covorașele negre pentru podea sunt, de asemenea, standard și contrastează cu logo-ul evidențiat cu roșu.

 

Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din Europa în 2019, cu 52.500 de vehicule vândute. În România, Ford Ranger este până acum, pentru al patrulea an consecutiv, lider al segmentului de pick-up-uri. Din totalul volumelor vândute, aproximativ 80% reprezintă echipări de top, precum Ranger Raptor, Ranger Wildtrack și Ranger Limited.