Oficial: Highlander vine în Europa. Toyota Highlander.

874508l

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Cei care doreau un SUV mare Toyota în Europa și implicit România, trebuiau să se uite la un LandCruiser. Și acesta, chiar și în cea mai modernă versiune a sa, tot rămâne un off-roader ce nu se simte foarte 2020 pe șosea. De anul viitor însă, Toyota va importa pe continentul nostru, întâi în Europa de Vest și apoi și în restul țărilor – cel mai mare și spațios SUV, Highlander.

Lung de aproape cinci metri, Highlander are șapte locuri și portbagajul său va varia între 658 șo 1.909 litri în funcție de configurația de interior aleasă; mai mult, se pare că bancheta de pe rândul doi culisează cu 18 cm longitudinal deci este posibil ca locurile din portbagaj să fie suficient de spațioase încât să se poată călători fără probleme pe ele la drumurile mai lungi.

Highlander va fi disponibil în Europa doar ca model hibrid, două motare electrice plus motorul pe benzină de 2.5 litri pentru un total de 244 CP; tracțiunea integrală AWD-i va fi oferită standard iar consumul mediu anunțat este de 6.6 litri de benzină pentru 100 km parcurși.