Oficial (pentru Japonia): Toyota Harrier

2020-Toyota-Harrier-JDM-spec-22

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Iată un model nou Toyota pentru Japonia – a patra generația a SUV-ului de clasă medie cu numele de Harrier. Puteți vedea în galeria foto a acestui articol cum arată primele trei generații.

Noua Harrier este construită pe platforma globală botezată TNGA – noi în România avem cel mai nou RAV4 construit pe această platformă; și fosta generație de Harrier a fost construită pe platforma de atunci folosită de RAV4 din vremurile lui; noul Harrier are suspensie față tip MacPherson și suspensie spate independentă cu braț dublu.

Noul Harrier are o lung de 4.74 metri, lățime de 1.86 metri și înălțime de 1.66 metri; ampatamentul are 2.69 metri lungime; designul caroseriei este mai dinamic ca niciodată, Harrier este „virat” acum către SUV-urile coupe cu patru uși și în plus adoptă și stop spate amplasat pe aproape toată lățimea mașinii – la fel ca modelele Porsche, de exemplu;

Motorizări: 2.0 benzină cu 171 CP și 207 Nm cu față sau integrală și CVT; hybrid cu sistemul de generație II – THS II: 218 CP pentru tracțiune față sau 222 CP pentru 4×4; ambele cu CVT, desigur;

Toate dotările pe care le știți de pe RAV4 sunt disponibile și pe Harrier. Doar în Japonia. Dacă ar fi posibil, ați vrea un Harrier în loc de RAV!?