OHH, JAAA DAS IST DIE CUMMANDER!!!

mercedes-amg-gt-63-s-cummander-tuning-wheelsandmore-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

He who commands cum” este un „commander”. Iar „cum” este… eee, apăsați hyperlink-ul de pe cuvântul ce tomai l-am scris dacă suntem în 202o și nu știți deja ce înseamnă asta în engleză. Nu este o glumă și tunerul Wheelsandmore explică denumirea aleasă pentru modelul său tunat de Mercedes-AMG GT 63. Sunteți pregătiți? Nu sunteți dar iată:

“The dirty, provocative naming of the Mercedes-AMG GT 63 has been chosen deliberately and flirts with the terms power and devotion ambiguously. With the use of the AMG 4.0 bi-turbo engine, it is almost like in the ‘90s when the same actors in every second erotic film in other constellations excited the fans and friends.”

Bine mă, CUMMANDER, nebunule hai să le spunem oamenilor ce poți:

  • 810 CP, 1.030 Nm; kitty de putere costă 19.244 euro; ăsta este STAGE 3 CUMMANDER;
  • STAGE 2 CUMMANDER înseamnă 750 CP, 1.010 Nm, 12.605 euro;
  • STAGE 1 CUMMANDER „sărman” la doar 700 CP și 975 Nm;

Versiunea de bază vine cu „soft făcut” iar versiunile de mijloc și cea de top vin cu catalizatoare sport și o evacuare porno de la Capristo; desigur, versiunea cea mai nebună vine echipată și cu un nou sistem turbo și alte chestii modificate pe acolo pe la motor ca să țină mult. Motorul, domle, motorul.

Jantele din imagine – 22 inch diameter, anvelope Michelin 285/ 30 pe față și 335/ 25 pe spate, setul complet costă „cât Loganul de cinci mii” mai precis 5.882 euro; pentru suspensia pneumatică există un modul care te duce jos unde îți place ție ca un CUMMANDER adevărat – 1.428 euro costă extra. Și pentru că ești CUMMANDER adevărat ÎN 2020, poți să cobori suspensia din aplicația telefonului. Pentru a controla un vibrator aia este altă aplicație și vorbim altădată despre ea. Sau nu.