Ordinea firească a lucrurilor

anvelope-Continental_1

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Mai devreme sau mai târziu, inevitabil, fiecare dintre noi învață ordinea firească a lucrurilor. Important ar fi să o înțelegem cât mai devreme.

Când mergi mult cu Bratu în mașină, inevitabil ajungi să filosofezi. Uneori dezbatem ce mașină clasică ne-am cumpăra fiecare. Alteori ne imaginăm cum vor arăta mașinile peste 100 de ani. Dar ieri, spre exemplu, am încercat să ne amintim cum ne imaginam noi acum 20 de ani că avea să arate viitorul automobilului peste 20. Adică, acum. Nici unul dintre noi nu se gândea că vom fi aici, printre atât de multe mașini electrice.

Din ce-mi dau seama, asta nu înseamnă decât că viitorul este extrem de imprevizibil și că, pe termen lung, cea mai bună abilitate pe care poți s-o ai în viață, pe termen lung, este adaptabilitatea. Să fii în stare să te adaptezi timpurilor și să ai mintea deschisă astfel încât s-o faci suficient de repede însă ar fi bine să vină după ce ai și experiența de a înțelege exact ce se întâmplă și de ce. Una e să intri direct în mașinile electrice și să le prezinți ca pe niște gadget-uri ce sunt și alta e să poți s-o faci cu greutatea pe care ți-o dă istoria automobilului din spate.

Safety first, fun next • Ordinea firească a lucrurilor

E ca în viață. Mai întâi mănânci mâncare și abia apoi desert. Mai întâi faci încălzirea și abia apoi te apuci de sport. Mai întâi faci sport și abia apoi te duci la competiție. E simplu unde bat, nu? Există o ordine firească a lucrurilor pe planeta asta și cu cât te prinzi de treaba asta mai devreme în viață, cu atât mai bine.

De-asta m-am bucurat și la campania asta Safety first, fun next făcută de Continental. Pentru că, dincolo de cadoul Lego pe care-l primesc toți clienții care achiziționează 4 anvelope de vară sau all-season pentru mașina lor, îți amintește și că anvelopele de calitate sunt doar o consecință a unui mod de gândire corect. Vreau să plec în excursii cu familia și să ne distrăm la destinație? Păi în primul rând ar fi bine să ajungem acolo în siguranță. Safety first, fun next. Ordinea firească a lucrurilor.

>>>
Mai multe informații găsești pe pagina dedicată, aici.