Paris 2016: SsangYong LIV-2 Concept

ssangyong-liv2-concept-paris-4

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Deși în continuare nu este o apariție obișnuită pe străzile din România, SsangYong și-a schimbat imaginea și modele noi sunt disponibile încet-încet în toate sgmentele unde activează constructorul corean. Tivoli, Korando sau XLV sunt cele mai interesante modele pe care le poți lua acum de la SsangYong și în țara noastră dar dacă ne amintim cu atenție, cel mai iubit model a fost uriașul Rexton. El se vinde și acum în România, între-o formă recentă doar printr-un facelift. Ei bine, la Paris, coreeni au adus un concept care ne arată cum va arăta viitorul rexton, vârful de gamă al SsangYong ce ajunge pe piață în câțiva ani.

Prefigurat de LIV-2 –  Limitless Interface Vehicle, viitorul Rexton ajunge în România în 2018 când se pare că tinde să devină cel mai accesibil SUV full-size de pe piață. Limbajul de design al lui SsangYong se numește acum „Dignified Motion” dar asta nu este totul pentru că LIV-2 este echipat și cu dotări spectaculoase cum ar fi praguri acționate electric pe fiecare parte și un sistem de iluminare ca o cărare, care îți arată drumul spre mașină sau de la ea.

La interior designul este de-asemenea modern, scaunele sunt individuale, au toate masaj și un sistem de infotainment modern cu Apple CarPlay și Android Auto poate fi controlat atât de către șofer și pasagerul din dreapta cât și de ocupanții locurilor din spate. Când va ajunge în serie, acest LIV-2 aka Rexton va putea fi cumpărat cu motor diesel de 2.2 litri cu 190 CP și 420 Nm plus cutie cu șapte trepte de la Mercedes-Benz dar și cu un motor pe benzină de doi litri cu 230 CP și 350 Nm cuplu motor maxim. Viitorul arată bine pentru SsangYong.