Peugeot Boxer 4×4, concept pentru aventurieri

fa58204f-2019-peugeot-boxer-4x4-concept-7

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Peugeot va prezenta la Paris modelul Boxer 4×4 Concept.

Bazată pe Boxer L3, duba modificată prezintă un exterior similar modelelor offroad, este încălțată cu anvelope BF Goodrich, are garda la sol mărită cu 30 mm pe față și 50 mm pe spate, iar deasupra parbrizului se găsesc opt module LED pentru o iluminare superioară. Acestea nu sunt altceva decât farurile lui Peugeot 508. Nuanța exterioară poartă numele de Wanderlust Green și este destul de asemănătoare cu Midnight Green de pe noile telefoane Apple iPhone 11 Pro.

Interiorul conceptului poate găzdui trei pasageri, iar acesta a fost împărțit în patru zone distincte: locul șoferului, bucătărie și zona de mâncat, zona de dormit și, evident, baia.

Dacă vă întrebați din ce sunt făcute finisajele, răspunsul este plastic reciclat. Pentru scaune s-a folosit Alcantara Greval Grey, iar sistemul de Infotainment este furnizat de către Alpine și este compatibil cu Apple CarPlay & Android Auto, dispune de conexiune Bluetooth și are aplicația Waze preinstalată.

Sub capota lui Boxer 4×4 se regăsește un propulsor BlueHDi de doi litri ce dezvoltă 165 CP și 370 Nm. După cum îi spune și numele, mașina transmite puterea către toate patru roțile, iar transmisia folosită este una manuală.

Destinat unor clienți aventurieri, conceptul celor de la Peugeot dispune de o bicicletă electrică în portbagaj și de o canoe care este stocată pe plafon.