Premieră absolută: BMW lansează serviciul ce revoluționează service-urile auto din România!

P1001536

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

BMW Group România a lansat un nou serviciu digital menit să îmbunătăţească experienţa oferită clientului în service.

Mai precis, devizul de service este prezentat acum clar pe un suport digital şi cu explicaţii video iar acesta poate fi accesat oricând, printr-un link, într-un format responsive, atât de pe telefonul mobil, cât şi de pe calculator.

La prezentarea clientului în service, asistentul de service explică clientului opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC. La inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizează un video explicativ, prezentând defecţiunile şi problemele identificate. Clientul primeşte informaţia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât şi pe telefonul mobil.

Fiecare operaţiune de service este explicată în prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, să selecteze doar operaţiunile pe care le consideră necesare. Pe baza selecţiei, clientul primeşte imediat costul total al intervenţiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la operaţiunile aprobate de client.

Devizul digital de service Smart Video Communication este disponibil pentru moment la o serie de dealeri selectaţi şi este de aşteptat să fie extins la nivelul întregii reţele în curând.

Pe lângă acest nou serviciu, clienţii au posibilitatea să solicite, printr-un formular on-line de pe pagina www.bmw.ro, informaţii despre acţiunile tehnice şi de rechemare în service la care este supus automobilul deţinut. Un alt serviciu nou lansat este posibilitatea de a solicita o programare în service prin formularul de pe pagina fiecărui service autorizat în parte. Proiectul-pilot a demarat cu Service Filaret.

Toate modelele BMW şi MINI livrate în România dispun de sistemele Condition Based Services şi Teleservices. Acestea monitorizează modul în care automobilul este utilizat şi monitorizează când trebuie realizate operaţiunile de revizie în service. Folosind un SIM integrat în automobil, sistemul notifică automat service-ul selectat de utilizator cu privire la operaţiunile care trebuie să fie realizate. Ulterior, clientul este contactat de service pentru programare.

Iată aici explicația video a sistemului care revoluționează practic comunicarea între service și client: