SOLD: 20 de Centenario Roadster

531131l

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

După ce Lamborghini a vândut fără probleme întreaga producție de Centenario, italienii lovesc din nou de data asta cu versiunea Roadster ce tocmai a fost prezentată zilele trecute. Și, pentru că nu se putea altfel, toată producția de 20 de exemplare a câte două milioane de euro (preț standard) fiecare a fost vândută înainte de această prezentare de zilele trecute. Adăugăm această știre la vestea că Ford și-a ales deja cei 500 de clienți pentru prima tură de GT (și a încasat banii), Bugatti a vândut 200 din 500 de Chiron și e clar: suntem bine pe mașini tari pe planeta noastră.

Lamborghini Centenario Roadster are 770 CP, face 0-100 în 2.9 secunde și atinge maxim 350 km/h. Se pare că îți poate scoate ochii din cap de la 100 km/h la 0 în doar 31 de metri. Mașina are tracțiune integrală, direcție integrală și cutie secvențială.

Culoarea exterioară argintie mată a mașinii este oferită doar pentru Roadster, se numește oficial Argento Centenario, iar interiorul poate fi comandat în două versiuni de culoare a pielii care acoperă întreg habitaclul: Terra din California (crem Alcantara) și Bianco Polar. La cerere, mașina poate fi achiziționată cu o caroserie nevopsită cu fibra de carbon la vedere, doar finisată.

Acum, dacă s-au vândut toate, nu mai putem spune #6din49. Aia e.