TechArt face din Cayenne-ul de bază o mașină sport

51099e85-2018-porsche-cayenne-tuning-techart-11

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Versiunea de bază a lui Porsche Cayenne mereu a părut puțin ignorată de public, dar nu și de TechArt, ce a pregătit un kit de personalizare pentru SUV-ul din Stuttgart.

Cu o resoftare, puterea unității V6 Turbo a crescut de la 340 CP la 380 CP, dar cuplul a crescut de la 450 la 550 Nm. Asta se traduce printr-o îmbunătățire a timpului de sprint 0-100 de la 5.9 la 4.9 secunde. Nu e rău deloc. Viteza maximă a crescut și ea puțin, de la 245 la 253 km/h ca să poți să depășești pe Autobahn toate BMW-urile limitate la 250 km/h.

Tunerul german a mai fabricat și o nouă bară față, un eleron, praguri, fustă și difuzor, toate proiectate în tunelul aerodinamic pentru ca mașina să stea ceva mai bine lipită de șosea.

Clienții cu dare de mână mai pot bifa evacuare sport, supensie coborâtă sau jante de dimensiuni, evident, mai mari. Interiorul nu cunoaște limite de personalizare, de la finisaje, cusături, materiale exotice sau pur și simplu o schimbare radicală creată cu ajutorul constructorului de mobilă Rolf Benz.