Vezi de ce are doar 132 km la bord acest Mercedes din 1996!

OPELSL

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Firma de licitații Coys Auctions ne dă șansa de a cumpăra o mașina incredibil de specială și de… nouă… pe scurt, acesta este un Mercedes-Benz SL 500 din 1996, echipat complet. Este vopsit în „Imperial Red” și are un interior alb, impecabil finisat în culoare… „ciupercă”. Chiar așa se cheamă, „Mushroom”.

„Bijuteria” a fost primită cadou de o doamnă care a condus-o vreme de 12o de km și apoi a parcat-o într-un garaj din Londra. Și acolo a rămas pentru că… I-A PIERDUT CHEILE! Deci, recapitulare: primești cadou un SL fabulos, te plimbi cu el, îl bagi într-o parcare și pierzi cheile. 21 de ani mai târziu mașina este preluată de o firmă de licitații și tu dai o scrisoare de recomandare în care declari că povestea este autentică, la fel și numărul de kilometri.

Acum, nu știm dacă au fost chiar „pierdute” cheile sau poate au fost aruncate în Tamisa la o ceartă conjugală. Asta contează acum mai puțin. De fapt nu, pentru că se pare că mașina va fi vândută la licitație ca un „clasic modern” în stare „practic nouă” cu o sumă ce poate urca până la 70.000 de euro. Ceea ce este enorm pentru o mașină din 1996 care nu este placată din aur dar poate fi o nimica toată pentru un colecționar care a ratat un SL500 în stare excepțională.