VW Multivan 6.1 mustește de tehnologie

006851b4-2020-vw-bulli-6.1-2

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

VW a prezentat și ultimul model al faceliftului lui Transporter 6.1, vanul de pasageri Multivan.

Mașina este foarte populară în Vest ca și vehicul de transport persoane și ca shuttle, așa că sunt sigur că și noua versiune va avea foarte mult succes. Toate schimbările pe care le-am văzut la Transporter și California și-au făcut locul și aici.

Putem observa farurile full LED futuriste, designul polishat sau vopseaua în două nuanțe, una din șapte astfel de combinații.

Pe lista de opționale găsim un volan multifuncțional preluat de la Passat, panoul de instrumente digital cu ecran de 10.25″ al lui Polo și cele mai noi sisteme de infotainment MIB2 și MIB3 cu eSIM integrat.

Aspectul practic nu a fost uitat, astfel noul Multivan dispune de un spațiu de depozitare mai mare în fața șoferului, suporturi de pahare în montanții A și de un spațiu de depozitare pentru smartphone ce poate (opțional) să aibă și funcție de încărcare inductivă.

Probabil cea mai mare schimbare mecanică a fost introducerea servodirecției electromecanice ce reduce consumul de combustibil și permite implementarea multor sisteme de asistență sau chiar semi-autonome precum Park Assist, Trailer Assist, Lane Assist, Rear Traffic Alert sau Cross Wind Assist. Clienții pretențioși ce vor bifa șasiul adaptiv DCC, vor primi unul de generație nouă, iar un diferențial electronic XDS este și el disponibil contra cost.

Singurele motorizări pe care le poți cumpăra pe noul Multivan 6.1 sunt 2.0 TDI:

  • 2.0 TDI 90 CP M5
  • 2.0 TDI 110 CP M5
  • 2.0 TDI 150 CP M6/DSG7 -4MOTION opțional
  • 2.0 TDI 199 CP DSG7 – 4MOTION opțional

Prețurile noului VW Multivan vor pleca de la 31.000 Euro cu TVA în Germania