370 de ore pentru o vopsea specială pe un Lamborghini Huracan Sterrato – Opera Unica

Folosim doar carburanți de performanță de la partenerii noștri OMV.

Hai că raționamentul e simplu: trebuie să faci chestii ieșite din comun ca să-i mai impresionezi pe cei care au acces la orice. Așa că o vopsea cu efectul cristalin al lichidului înghețat e fix ceea ce avea nevoie un Lamborghini Huracan Sterrato prezentat la evenimentul aniversar din Porto Cervo, de pe „Coasta de Smarald” a Sardiniei.

 

Inspirația artizanilor? Evident, cerul și marea Sardiniei, din jurul acestui hub al milionarilor care este Porto Cervo. Acolo este și un lounge Lamborghini, dedicat apropiaților mărcii și nu-i de mirare că acolo a avut loc un eveniment aniversar unde era nevoie și de o mașină ieșită din comun.

Intră în scenă Lamborghini Huracan Sterrato – Opera Unica. Nu e că mașina în sine nu ar fi impresionantă, dar de data asta atracția e vopseaua… Mai bine zis, măiestria artizanilor care au lucrat 370 de ore combinând și suprapunând trei nuanțe diferite pentru a obține acest efect special care parcă ar face trimitere la apele Sardiniei cuprinse brusc de o eră glaciară.

„Huracán Sterrato s-a născut din dorința de a provoca așteptările, oferind o mașină super sport care trece dincolo de convenții. Huracán Sterrato Opera Unica duce acest lucru la un alt nivel și, în tradiția Lamborghini, atrage atenția și ridică întrebări ca o formă de artă.” – Stephan Winkelmann, Președinte și CEO, Automobili Lamborghini”

Pentru curioși, cele trei nuanțe aplicate și prelucrate manual sunt: Blu Amnis, Blu Grifo și Blu Fedra. Iar mașina poartă semnătura departamentului Lamborghini Ad Personam, cu care toți cei prezenți acolo erau probabil extrem de familiarizați.

Imagini: Lamborghini
Linkuri: https://www.lamborghini.com/en-en
  • Pentru ALTE ARTICOLE vizitează categoriile noastre AUTO, MOTO, EXPERIENȚE, OPINII, STIL.
  • MULTE ALTE teste, prezentări, discuții cu/despre mașini, motociclete, Formula 1, accesorii și călătorii găsești la SuperSpeed pe YouTube, aici.
  • Dacă nu știi CE MAȘINĂ SĂ ÎȚI CUMPERI, află părerea noastră despre oferta actuală pe cemasina.superspeed.tv, aici.
  • Nu uita că POȚI VEDEA emisiunile SuperSpeed la PRO•TV și pe VOYO, aici